Сьогодні три десятки дітей з інвалідністю відправилися у резиденцію Миколая Чудотворця в дитячий табір «Росинка», що на Жовківщині. Маленькі гості мали змогу написати листа з побажаннями, покататися на санях та отримати солодкі подарунки.

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

«Це перша співпраця з дітками з «Джерела», така ідея виникла ще в серпні , коли ми мандрували разом в гори. Перед святом Миколая в партнерстві з центром «Росинка» вирішили влаштувати таке активне дозвілля і додати трішки різдвяного настрою вихованцям закладу, адже вихід за межі тих місць, де все звично, завжди допомагає», - розповіла Наталія Табака, начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА.

Романія Сковрінок, інструктор навчально-реабілітаційного центру «Джерело», зазначила, що такі виїзди не є складними для її вихованців, адже для дітей часто організовують цікаві екскурсії.

«Ми звикли входити в соціум, всюди їздимо, беремо участь в різних подорожах, тому для дітей це не є складно. Зазвичай святий Миколай приходив до нас, а сьогодні ми в резиденції самі, тому дітям свято запам’ятається на багато років».

Організатори додали, що всього планують 7 виїздів для вихованців «Джерела» до дитячого табору «Росинка», які охоплять близько 120 дітей.

ІА "Вголос": НОВИНИ