У п'ятницю, 21 травня, у Бродівському районі Львівської області, 19-річний хлопець відкрив вогонь з рушниці по лісничим та поліцейським.

Про це повідомляє Нацполіція Львівщини.

Як зазначається, лісничі «Бродівського лісгоспу» звернулися до правоохоронців через виявлену підводу з незаконно зрубаними соснами біля села Лешнів Бродівської ТГ.

Коли ж поліцейські почали оформляти документи щодо незаконної вирубки дерев, з протилежного берега річки по них почали стріляти.

Хлопець поранив трьох людей і втік з місця події на мотоциклі. Правоохоронці викликали підмогу і кінологів, які знайшли та затримали 19-річного нападника.

В результаті нападу співробітник поліції, майстер лісу та інженер лісового господарства отримали поранення. Їх доставили до лікарні.

Поліцейський отримав вогнепальне поранення шиї, його госпіталізували. Інші двоє поранених відмовилися від госпіталізації, загрози життю поранених немає.

Щодо хлопця відкрито кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ