На Львівщині затримали чоловіка, який здійснював незаконну вирубку дерев. Інцидент стався в Дрогобицькому районі ще 19 травня.

Затриманому чоловіку нещодавно повідомили про підозру. Про це інформує пресслужба поліції Львівської області на сторінці в соціальних мережах.

У відомстві зазначили, що порушника виявив офіцер громади. 32-річний місцевий мешканець на території Дрогобицького лісового господарства незаконно вирубував дуби за допомогою сокири та бензопили.

Зловмисник намагався вивезти колоди на транспортному засобі КрАЗ-255Б. Правоохоронці затримали чоловіка. Поліція вилучила транспортний засіб, а також колоди та інструменти, якими злочинець зрубував дерева.

Наразі триває слідство, мешканця Дрогобицького району звинувачують у незаконній порубці, перевезенні та збуті лісу. За вчинене йому загрожує штраф у розмірі від 1 тисячі до 1,5 тис. неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Альтернатива – позбавлення волі терміном на шість місяців.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

  • На Львівщині затримали 40-річного чоловіка, який організував продаж наркотиків. Зловмиснику обрали запобіжний захід. Упродовж квітня-травня злочинець продавав наркозалежним особам у своєму районі наркотичний засіб «Метадон».
  • У 2021 році село Воля-Гомулецька приєднали до Львова. Вже більше трьох місяців мешканці села не можуть нормально добратися на роботу чи додому, адже автобус не курсує.
  • 27 травня частина вулиць Львова та Винник тимчасово залишиться без газопостачання. Регіональна газова компанія проводитиме планові невідкладні роботи на підземному газопроводі.

ІА "Вголос": НОВИНИ