У Львівській області почнуть будувати нову об’їзну дорогу. Вона стане продовженням північного обходу Львова.

Про це заявили у Службі автомобільних доріг Львівщини в коментарі «Твоє місто».

Дорога пролягатиме біля сіл Банюнин та Дідилів – навколо смт Запитів, а закінчуватимуться неподалік села Великосілки, на трасі Київ-Чоп.

У Службі автомобільних доріг зазначили, що довжина нової дороги становитиме 21 кілометр. Передбачається будівництво чотирьох смуг руху.

Роботи планують завершити наступного року. В бюджеті вже передбачені кошти на будівництво дороги, однак точну вартість назвуть після проходження експертизи та розроблення проектної документації.

Раніше також стало відомо, що тривають ремонтні роботи на автодорозі Куровичі-Рогатин (Т-14-17). Наразі дійшли до ділянки Куровичі-Погорільці. Дорога з’єднує Львівську та Івано-Франківську області. Її загальна протяжність становить 43 кілометри.

Як писав «Вголос», біля Самбора з’явиться нова об’їзна дорога, яка стане продовженням траси Стрий-Ізварино (М-30) та частиною дороги Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий (Т-14-18).

Нагадаємо, на Львівщині продовжують розширювати прикордонну дорогу Грушів – Немирів (Т-14-03). Розширюють проїзну частину на під’їзді до пункту пропуску.

ІА "Вголос": НОВИНИ