Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції Львівської області, у Перемишлянське відділення поліції 24 травня о 18.35 надійшло повідомлення від чергового фельдшера місцевої лікарні про те, що п’ятьох дітей - хлопців віком від 12 до 15 років з діагнозом «алкогольне отруєння» доставили у місцеву лікарню. Ще двоє хлопців віком 13 та 14 років з таким самим діагнозом госпіталізовані у реанімаційне відділення однієї із львівських лікарень. 

Після наданої медичної допомоги неповнолітніх пацієнтів забрали батьки. У львівській лікарні залишилося двоє постраждалих.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. 

Триває досудове розслідування, попередньо встановлено, що діти розпивали самогон. Поліцейські встановлюють де хлопці взяли спиртне та інші обставини події.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ