У Стрию 25-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «ВАЗ-2108», при здійсненні маневру обгону на ділянці траси «Київ-Чоп» перед її перехрестям з вулицею Панаса Мирного, зіткнувся з автомобілем «Hyndai accent», яким керував 49–річний мешканець одного з сіл Стрийського району. 

Унаслідок зіткнення пасажир автомобіля «ВАЗ», 27-річна жінка, отримала тілесні ушкодження, які згідно з висновком судово-медичного експерта відносяться до середнього ступеня тяжкості.

Як доведено слідством, ДТП відбулася внаслідок порушення 25-річним водієм Правил дорожнього руху. Зокрема  порушено заборону обгону на перехресті, а також, як доведено, чоловік керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Досудове розслідування за цим фактом завершено. 25-річному чоловікові повідомлено про підозру у  вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ІА "Вголос": НОВИНИ