Учасники АТО/ООС, які  хочуть розпочати власну справу, можуть взяти участь у конкурсі інвестиційних проектів ЛОДА  і отримати кредит на підприємницьку діяльність.

Про це інформує департамент економічної політики  Львівської обласної державної адміністрації.

Підприємці-учасники АТО (ООС) зможуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами на придбання, обладнання чи модернізацію процесу виробництва , розроблення нових видів продукції ,а також  на  промоцію бізнесу і пошук ринків збуту.

«Розмір кредиту, за яким погашатимуться відсотки, не може перевищувати 300 тис гривень, термін - не більше ніж 3 роки. Відшкодуванню підлягає частина відсоткової ставки за кредитом, яка рівна розміру 1,5 облікової ставки НБУ на дату підписання генерального договору з кредитно-фінансовою установою», – йдеться у повідомлені.

Документи учасникам конкурсу необхідно подати до 16 серпня в департамент економічної політики обласної державної адміністрації.  Адреса: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 419 Детальну інформацію також можна отримати за телефоном: 299-92-79.

ІА "Вголос": НОВИНИ