У школі села Солонка, що на Львівщині, вчителька інформатики познущалася з 12-річного учня. Почалося все з того, що хлопчик забув вдома ручку. Так, педагог налякала дитину, сказавши, що вона зараз йому поріже палець і він буде писати кров'ю. Крім того, вчителька дістала ніж.

Про це повідомляє ТСН.

Відомо, що вчителька познущалася з учня, на ім'я Владислав. Свідками такого вчинку жінки стали більше ніж 20 учнів. Дехто посміявся з цього, а дехто не на жарт налякався.

«Кинули літачок, я підняв його і поклав на парту. Вчителька подумала, що це я його кинув, і змусила мене його з'їсти. Потім ще побачила, що у мене немає ручки, принесла ніж і сказала, що я кров'ю буду писати, вона мені палець поріже», – розповів Владислав Виборнов.
Сама ж вчителька вже вибачилася перед батьками Владислава за свій вчинок, зазначивши, що так вона нібито жартувала. Водночас вона почала себе виправдовувати тим, що діти зараз не керовані.
«Я дуже хочу вибачитися, шкодую насправді за той інцидент. Хай мені Бог простить, але це була спланована провокація, клас ну трошечки такий проблемний», – заявила вчителька.
З представниками ЗМІ педагог спілкуватися не хоче, закривається у своєму кабінеті. За словами медсестри, у жінки підскочив тиск.

Вчительку вже відсторонили від роботи, сьогодні пройде нарада з педагогами, на якій жінку звільнять з роботи.

Варто зазначити, що вчителька інформатики має 40-річний стаж. У школі вона працювала пів року, а до того жінка вкладала у політехнічному коледжі.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ