У Львівській області цього тижня розпочинаються міжнародні військові навчання «Три мечі-2021». Вони відбудуться на території Яворівського військового полігону.

Про це інформує пресслужба Міністерства оборони України.

У Міноборони розповіли, що участь в навчаннях візьмуть військові із чотирьох країн – України, Литви, Сполучених Штатів Америки та Польщі.

Початок навчань – 17 липня. Вони триватимуть до 30 липня. У Львівській області перебуватиме орієнтовно 1200 військовослужбовців. До занять залучать бронетехніку. Також здійснюватимуть польоти авіації та проводитимуть навчальні стрільби із стрілецького озброєння.

Мешканців прилеглих до полігону населених пунктів закликали не відвідувати території навчальних ділянок з міркувань безпеки. На час проведення навчань заборонено територію полігону охоронятимуть представники Військової служби правопорядку. Вони можуть затримувати підозрілих осіб на термін до 72 годин.

Для системи національної безпеки України проведення заходу міжнародного військового співробітництва є надзвичайно важливим. Навчання сприятимуть розвитку відносин України з іншими європейськими державами.

Читайте більше новин ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ