У середу, 23 червня, в місті Буськ, що на Львівщині, відбулося відкриття сучасного підприємства «FEEDNOVA» («Фіднова»). Він буде спеціалізуватися на переробці тваринних відходів.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Відомо, що такий завод став першим в Україні.

«На сьогодні Львівщина входить у ТОП-6 областей України із залучення інвестицій та в ТОП-8 по легкості ведення бізнесу. Вигідне географічне розташування, зміни в законодавстві, а також потужний трудовий потенціал дозволяють промоціювати Львівщину як регіон, зі сприятливим інвестиційним кліматом, де бізнесу допомагають розвиватись і де культурна спадщина щороку приваблює тисячі туристів. Розвиток підприємництва Львівської області є одним з ключових критеріїв, що визначають область, як сильний і розвинутий регіон з високою інвестиційною привабливістю. Надзвичайно важливо залучати на територію Львівщини підприємства агропромислового сектору, які діють за високими стандартами, створюють високотехнологічні виробництва з дотриманням ветеринарно-санітарного контролю та підкреслюють важливість екологічної безпеки регіону», - оголосив під час відкриття підприємства очільник ЛОДА Максим Козицький.
Варто зазначити, що дане підприємство забезпечить майже 100 робочих місць для людей.
«Завод FEEDNOVA з виробництва високопротеїнових кормових добавок для сільськогосподарських і домашніх тварин є першим в Україні незалежним майданчиком, який прийматиме та перероблятиме сировину від аграрних підприємств регіону. Варто зазначити, що загальна сума інвестицій в будівництво заводу становить 20 мільйонів доларів США, а також підприємство створить близько ста робочих місць, що матиме позитивний вплив на якість життя мешканців регіону», - наголосив Козицький.
Зазначається, що на заводі будуть виготовляти високоякісні жири та високопротеїнові кормові добавки для сільськогосподарських і домашніх тварин.

Завод розташований за адресою вул. Січових Стрільців, 1.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ