У Львівській області заплановано капітальний ремонт мосту за 13,5 млн грн у ТОВ «РБП Транс-мост». Міст розташований на дорозі Т-14-24 Сколе – Славське. Оновлення проводитимуть в рамках проєкту «Мале Карпатське коло», пишуть Наші гроші.Львів.

Зокрема, підрядник проведе демонтажні роботи, підсилить поточні опори, відремонтує мостове полотно, а також облаштує тротуари та під’їзди до мостів.

На тендері вдалося зекономили майже 1,5 млн грн або 10% від очікуваної вартості закупівлі.

Проєкт «Мале Карпатське коло» включений до національної програми «Велике будівництво». Згідно проекту планується з’єднати головні туристичні центри Карпат у трьох областях. Серед них Славське, Рожанка, Сколе та Плай у Львівській області. На Закарпатті це – Пилипець, Ізки та Синевир, а також Вигоду, Вишків і Буковель у Івано-Франківській.

За проєктом у Львівській області планують відремонтувати 75,5 км доріг та 37 мостів. Вартість проєкту орієнтовно становить 2,5-2,7 млрд грн.

Цьогоріч планують відремонтувати 25 км та 19 мостів, а коштуватиме це 1,2 млрд грн.

Зараз вже розроблено проєктну документацію на капітальний ремонт п’яти мостів. Зокрема, через річку Бримівка на трасі Київ-Чоп за 22,5 млн грн.

Карпатське коло

Раніше Вголос повідомляв:

ІА "Вголос": НОВИНИ