Про це повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Христина Береговська.

О 09:00 відбудеться панахида в церкві Пресвятої Богородиці (вул. Грушевського, 2). Об 11:00 діячі культури, громадськість, рідні та близькі вшанують пам'ять Бориса Возницького на Личаківському кладовищі. Участь у заході візьме Академічна чоловіча хорова капела «Дударик».

У неділю, 17 квітня, о 15:00 у Дзеркальній залі палацу Потоцьких відбудеться мистецький вечір з концертною програмою колективу Національної спілки кобзарів України «Червона калина».

У вівторок, 19 квітня, о 14:30 у Дзеркальній залі палацу Потоцьких відбудеться презентація газети «Галицька брама», присвяченої 90-літтю з дня народження Бориса Григоровича. О 15:00 відкриють виставку «Музей – моє життя».

Додамо, завтра виповнюється 90 років від дня народження Возницького. З цієї нагоди 2016 рік на Львівщині оголошено роком Бориса Возницького.

Нагадаємо, Возницький 23 травня 2012 року загинув у ДТП на території Золочівського району: він у своєму авто виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з маршрутним автобусом.

ІА "Вголос": НОВИНИ