Прокуратура повідомила про підозру чоловікам зі Львова, які причетні до грабежів, викрадення транспортних засобів та людей, а також вимагання коштів.

До злочинної групи входило троє львів’ян віком 33, 37 та 40 років. Про це інформує пресслужба прокуратури Львівської області.

Слідство встановило, що упродовж січня-квітня 2021 року зловмисники здійснили низку злочинів. Вони викрали загалом п’ятьох мешканців Львівської області та вимагали за їх звільнення кошти на загальну суму понад 2 тисячі доларів та 10 тисяч євро.

У кожного з членів угрупування були окремі обов’язки. Один фігурант справи вимагав у людей гроші, а інший – шукав жертв та забезпечував знаряддя для вчинення злочину. Організатор був координатором та розробляв схеми злочинів. Крім трьох осіб до злочинної групи входило ще шість людей.

Правоохоронці провели низку обшуків, під час яких виявили авто одного із потерпілих, гаджети, металевий прут, пістолет, розкладний ніж, сім-карти та бити.

Учасникам та організатору обрали запобіжні заходи. Наразі вони перебувають під вартою. Іншим особам, які причетні до злочинів, повідомили про підозру. Наразі триває розслідування.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ