Про це інформує прес-служба поліції.

У одному із населених пунктів Кам’янка-Бузького району поліцейські зупинили вантажний автомобіль, в якому і була партія спирту. Водій надав товарно-супровідні документи на перевезення товарів кур’єрської служби. Крім того, вантаж був опломбований номерними пломбами відповідної служби.

У той же час встановлено, що автотранспорт для перевезення товарів кур’єрської служби не винаймався та супровідні документи не видавались.

У кузові транспортного засобу були пластмасові бочки, заповнені етиловим спиртом. Майже 25 тонн спирту планували використати для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. За попередніми даними його вартість становить 1,6 мільйонів гривень.

Також, у Києві співробітники столичного управління захисту економіки вилучили готовий до продажу фальсифікат. Поліцейські встановили місце зберігання та реалізації вказаної продукції.

Серед вилученої продукції – «елітні» напої: горілка, вино, коньяк, тощо. Роздрібна торгівля фальсифікату здійснювалася з «колес» неподалік від складу.

2,5 тонни фальсифікованої алкогольної продукції вилучили правоохоронці.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ