На виконання програми розвитку лісового господарства Львівської області цього тижня перерахували 2 мільйони гривень бюджетних коштів.

Про це інформує пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

У ЛОДА розповіли, що реалізація програми дозволить відновити ліси на площі, яка перевищує 330 гектарів. Невдовзі планують забезпечити вирощування більше 1 мільйона саджанців.

Відомо, що Львівську область відносять до одного з найбільш лісистих регіонів нашої держави. Площа лісів займає третину території області. Головне завдання – примножити, зберегти та раціонально використати лісове багатство.

У Львівському насіннєво-селекційному центрі приділяють велику увагу заготівлі та отриманню високоякісного насіння. Там вирощують саджанці, які згодом також відправляють для висадки в інші області України.

Нагадаємо, вперше за останні кілька років у Львові з’явиться новий парк. Управління земельних ресурсів Департаменту містобудування ЛМР ініціювало створення нової зеленої зони в місті. Новий сквер розташується в районі вулиць Орлика-Миколайчука, поблизу лікарні «Швидкої допомоги», дитячої лікарні та поліклініки.

Читайте більше новин ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ