Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис, передає кореспондент «Вголосу».

За його словами, ствердження, що дорослі згадують про дітей та підлітків лише напередодні свята Миколая, не є правильним.

«Подекуди говорять, що ми згадуємо про наших дітей лише на свята, але це не так. Кількість наших партнерів, які опікуються дітьми протягом року, говорить про те, що на Львівщині дітей люблять і займаються їхнім вихованням», – запевнив Володимир Лис.

Він також відзначив кілька районів області, де чиновники з особливою відповідальністю підійшли до підготовки заходів з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Зокрема, низку спортивних та культурних заходів для дітей підготовили в Кам’янка-Бузькому, Перемишлянському, Пустомитівському, Дрогобицькому, Жидачівському, Старосамбірському районах.
«Майже в кожному селі заплановано насичену програму, під час якої дітей одночасно розважатимуть і виховуватимуть», – запевнив начальник служби.

Окрім цього, Володимир Лис зазначив, що фестивалі, конкурси та спортивні ігри для дітей проводитимуть не лише в день дитячого свята, 1 червня, а протягом тижня.

«Зазвичай 1 червня на Львівщині дощі, тому ми вирішили розтягнути програму на тиждень – аж до 7 червня», – підкреслив чиновник.

Як писав «Вголос», торік дитяче свято на Левандівці перенесли через сильні дощі.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ