У неділю, 11 липня, орієнтовно о 23 годині в місті Борислав, що на Львівщині, невідомі напали на хлопця. Вони побили його, посадили в автомобіль «Ауді» та втекли.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області.

У зв’язку з викраденням правоохоронці оголосили на території області спецоперацію. Викраденого чоловіка вдалося знайти за 30 хвилин.

Нападники вивезли 20-річного хлопця  до лісу та вимагали в нього повернути неіснуючий борг. Згодом вони поїхали, а постраждалий зумів самостійно вийти з лісу в місто Трускавець.

Слідство встановило, що до нападу причетні двоє чоловіків зі Львова та Трускавця. Раніше їх вже притягували до кримінальної відповідальності за розбої та грабежі. Одному підозрюваному 30 років, а іншому – 38. Поліцейські швидко затримали чоловіків.

Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. За викрадення та побиття людини їм загрожує до 5 років позбавлення волі. Наразі триває слідство.

Як писав "Вголос", прокуратура повідомила про підозру чоловікам зі Львова, які причетні до грабежів, викрадення транспортних засобів та людей, а також вимагання коштів.

ІА "Вголос": НОВИНИ