У неділю, 4 липня, у селі Зимна Вода Львівської області поліція зупинила ВАЗ 2109, за кермом якого був 35-річний п’яний водій. Раніше, його вже двічі притягали до відповідальності за нетверезе водіння.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Як повідомили у патрульній поліції, водія зупинили близько 3:30 ночі у Зимній Воді. Пристрій Drager показав результат 2,54 проміле, що перевищує допустиму норму майже в 13 разів.

Водія, який родом з Житомирщини, раніше двічі затримували п’яним за кермом, у зв'язку з чим він був позбавлений прав на три роки.

Правоохоронці склали протокол за ч. 3 ст.130 (повторне керування у стані сп’яніння) і винесли постанову за ч 4 ст 126 (керування без документів) КУпАП.

Водію загрожує штраф 51 тис. грн з позбавленням права керування на 10 років та конфіскацією транспортного засобу або адмінарешт на 15 діб з позбавленням права керування на 10 років та конфіскацією транспортного засобу.

За даними видання, протягом ночі, 4 липня, поліція склала 17 протоколів на нетверезих водіїв. З них, 10 були у стані алкогольного сп'яніння, ще 7 - наркотичного.

Нагадаємо, у Львові п'яний водій скутера показував непристойні жести поліції. Водія, який порушував правила дорожнього руху, затримали. Зазначається, що той був без шолома та не одразу зупинився на вимогу поліцейських.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ