Чим гучніше влада Львівщини кричала, що «Росія — агресор, а Путін — ворог», тим швидше зростав товарообіг між Львівщиною та російськими окупантами.

Про це заявив 11 грудня 2018 року на сесії Львівської обласної ради депутат від ВО «Свобода» Ігор Тенюх під час обговорення проекту обласного бюджету.

Депутат назвав факти та числа, які характеризують напрямки розвитку Львівщини, повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«Зокрема, експорт до Російської Федерації за січень-вересень 2018 року, порівняно з січнем-вереснем 2017 року зріс на 103,5 %, а імпорт із РФ — на 601,8 %, тобто у шість разів. Від’ємне сальдо зовнішньої торгівлі з РФ — 141 млн. дол. США. Загалом експорт зріс на 20 %, а імпорт — на 28,3 %. Загалом від’ємне сальдо зовнішньої торгівлі Львівської області за дев'ять місяців 2018 року — 642,8 млн. дол. США.

Отже, чим гучніше 2018 року влада Львівщини кричала, що «Росія — агресор та Путін — ворог», тим швидше зростав товарообіг між Львівщиною та російськими окупантами», — наголосив націоналіст.

ІА "Вголос": НОВИНИ