Під час поєдинку львівських «Карпат» проти ФК «Любомир» зі Ставище на Київщині стало відомо, що на стадіоні перебуває президент Української асоціації футболу Андрія Павелко. Вболівальники «зелено-білих» емоційно «привітали» на стадіоні одіозного футбольного чиновника.

Про це пише онлайн-видання «Трибуна».

(На відео трансляції матчу цей момент можна спостерігати з 1:16:41)

На початку другого тайму диктор через гучномовці повідомив, що на матчі присутній Андрій Павелко, президент Української асоціації футболу.

Після чого було чути не зовсім схвальні вигуки з трибун. Ба більше, ніхто не був задоволеним. За декілька хвилин усі присутні почули не зовсім коректні вигуки: «Павелко - п***р».

Продовжувалось це не довго, але, мабуть, настрій підняло усім. Зазначимо, що львівські «Карпати» перемогли «Любомира» з рахунком 2:0. Також повідомимо, що в цьому сезоні зелено-білі жодного разу не програли вдома.

Президент УАФ перебуває у Львові через матч національної збірної України з командою Боснії та Герцеговини, що відбудеться у Львові сьогодні, 12 жовтня.

Нагадаємо, що саме через  дії Андрія Павелка у липні цього року УАФ перевела стадіон «Україна» з 3-ї категорії до 2-ї. Через це на легендарному стадіоні львівських «Карпат» не можна проводити матчі прем'єр-ліги. 

Нагадаємо, що під час попереднього матчу «Карпат» проти «Лівого берега» вболівальники прямо на трибунах почали смажити сосиски.

ІА "Вголос": НОВИНИ