Повідомлення про це надійшло о 21:20 на пункт зв’язку 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини від Миколаївського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, інформує головне управління ДСНС України в Миколаївській області.

За словами постраждалих, на приватному подвір’ї на господиню (1959 р. н.) та її чоловіка (1956 р. н.) напав звір, який за зовнішніми ознаками дуже схожий на вовка.

Через годину, о 21:35, було отримано інформацію про госпіталізацію ще одного постраждалого з наявними укусами тварини. Випадок стався близько 17:25. На чоловіка (1961 р. н.), який ішов вулицею, ззаду напав хижак.

Того ж дня бригада швидкої медичної допомоги зі схожими пошкодженнями шпиталізувала четвертого потерпілого. Ним виявилася дівчина (1990 р. н.), яка близько 18:00 вийшла на подвір’я, де на неї напала тварина.

Усі постраждалі дістали легкі травми м’яких тканин кінцівок, медперсонал зробив їм щеплення від сказу. На цей момент вони перебувають у хірургічному відділені Новобузької центральної районної лікарні.

Ураховуючи загрозу для жителів села, сьогодні було проведено виїзну комісію техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на місці події. Місцева влада вживає всі необхідні заходи для недопущення поширення таких випадків.

Як стало відомо, небезпечну тварину знайшли та знищили  місцеві жителі села.

У зв’язку із цією подією ГУ ДСНС України в Миколаївській області попереджає: «Шановні громадяни, треба пам’ятати, що дикий звір – хижак і мисливець за своєю природою. Якщо все ж таки сталася біда, слід негайно звернутися до лікаря. В домашніх умовах промийте рану господарським милом. Необроблена рана довго гоїтиметься. Людині, яка отримала від тварини поранення, обов’язково необхідно зробити щеплення. Якщо своєчасно не звернутися до лікаря, наслідки можуть бути складними». 

ІА "Вголос": НОВИНИ