У Миколаєві під час операції «Акциз-2018» і «Мережа-2018» було припинено незаконне транспортування фальсифікованих алкогольних напоїв, передає "Моє місто".

Податківці виявили сурогат на суму близько 1,3 мільйона гривень.

В рамках досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 Кримінального Кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), встановлено, що на території Миколаївської області здійснюється незаконне транспортування фальсифікованих алкогольних напоїв, придбаних через Інтернет з метою подальшого збуту.

На підставі постанови суду проведено обшук транспортного засобу, за результатами якого з незаконного обігу вилучено 8 тисяч літрів фальсифікованих алкогольних напоїв орієнтовною вартістю понад 1,3 млн. гривень, а також транспортний засіб. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 1,6 млн. гривень.

На даний момент відібрано зразки вилученої рідини для проведення експертизи з метою її дослідження щодо відповідності вимогам ДСТУ. Вилучена продукція передана на відповідальне зберігання уповноваженому підприємству.

ІА "Вголос": НОВИНИ