Про це повідомила у мережі користувачка Олена Бабала.

Фільм «Кришталь» режисера Дар'ї Жук став переможцем за результатами глядацького голосування. Тепер Жук отримає статуетку «Золотий Дюк» і 10 тисяч євро.

Головну роль у стрічці зіграла Аліна Насібулліна, яка у 2017 році вийшла заміж за репера Хаскі, справжнє ім’я якого - Дмитро Кузнецов. Він відомий тим, що записав трек на вірші терориста Мотороли. До того ж Хаскі ніколи не приховував своєї симпатії до бойовика та його прибічників.

«Яке б до нього не було ставлення, не можна заперечувати, що це фігура, історичний персонаж, дуже пасіонарний», - заявив репер у інтерв’ю.

До того ж ЗМІ повідомляли, що під час боїв за Донецький аеропорт Хаскі намагався стати членом батальйону терористів «Спарта», який очолював Моторола. Один з російських письменників та спільник терористів Захар Прилєпін розповідав, що репер приїхав до аеророрту у легкому одязі та попросився воювати проти українських бійців. 

«Його, звичайно ж, пов'язали, привели до Мотороли як диверсанта. У трико, в курточці, бурятський хлопець. Мотор поговорив з ним хвилин п'ять, посміявся. «А йди, - каже, - до мене фото кором», - сказав Прилєпін.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ