Про це пише прес-служба ЛМР.

Зокрема, тривають роботи з облаштування трамвайного кільця на перехресті з вул. Пасічною.

З 15 липня мають відкрити проїзд з вул. Долішньої на вул. Личаківську. Відкрити для проїзду вул. Личаківську планують з 1 вересня, запустивши і громадський транспорт, і трамваї.

Зараз тривають завершальні роботи з ремонту каналізації, виконують роботи з влаштування тротуарів та дорожньої частини на ділянці від вул. Черемшини до вул. Пасічної. На розворотному кільці на вул. Пасічній також тривають роботи: влаштовують трамвайні плити, після цього буде прокладання самої колії».

Також завершується робота з прокладання нового колектору на цій ділянці.

Нагадаємо, 25 березня 2017 року розпочався капітальний ремонт вул. Личаківської (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічної з розворотним кільцем). Орієнтовна вартість робіт – 6 млн євро. У межах ремонту проводиться капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі та інженерних мереж, зокрема колектора.

Реконструкція вулиці здійснюється у три етапи. Перший етап — це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова. Другий етап — роботи на ділянці від вул. Круп'ярської до вул. Б. Котика. І третій етап — від вул. Б. Котика до вул. Пасічної.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ