Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

Програму розроблено і фінансують у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2016 рік у сумі 874 тис. грн.

У документі вказано, що в результаті виконання програми очікують: налагодження ефективної системи інформування громади про роботу міської ради, її виконавчих органів та посадових осіб, депутатів. Запровадження постійного діалогу міської влади з громадою міста, підвищення результативності виконання міською владою своїх завдань та збільшення відповідальності в її представників перед громадою міста.

На перелік заходів із висвітлення діяльності міської ради, розпорядником якого є департамент «Адміністрація міського голови», виділено 474 тис. грн. Сюди входить: виготовлення та трансляція телевізійної програми про діяльність міської ради, її виконавчих органів та посадових осіб, виготовлення та трансляція інформаційних повідомлень через аудіовізуальні засоби масової інформації, виготовлення та розміщення публікацій у друкованих засобах масової інформації та в мережі Інтернет.

На перелік заходів із висвітлення діяльності міської ради, депутатів у 2016 році, розпорядником якого є управління «Секретаріат ради», виділено 400 тис. грн. Тут передбачено також виготовлення та трансляцію інформаційних повідомлень про діяльність міської ради та депутатів через аудіовізуальні засоби масової інформацій, у друкованих засобах масової інформації, розміщення радіопрограм, виготовлення та розміщення матеріалів у мережі Інтернет.

ІА "Вголос": НОВИНИ