Голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, який підозрюється в організації жорстокого вбивства активістки Катерини Гандзюк, одягли електронний браслет. Тепер він може пересуватись лише по території Херсону.

Про це з посиланням на прес-секретаря Нацполіції Ярослава Тракала повідомила «Українська правда».

«Відповідно до ухвали суду, яка надійшла до поліції Херсонської області, цей громадянин відпущений під заставу з обов'язковим носінням електронного засобу контролю. В субботу (16 лютого – ред.) у присутності слідчого такий електронний браслет був на нього одягнутий», - розповів Тракало.

Він додав, що пересування Мангеру дозволено лише по місту, а виїзд за межі Херсона можливий лише з дозволу слідчого СБУ, яка проводить досудове розслідування у справі.

Раніше повідомлялось, що Генаральна прокуратура України подала апеляцію на запобіжний захід голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, що 15 лютого підозрюваний в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк голова Херсонської облради Владислав Мангер, вийшов із СІЗО під заставу.

Як писав “Вголос”,  за підозрюваного у вбивстві активістки Катерини Гандзюк внесли заставу.

У понеділок, 18 лютого, підозрюваний в організації вбивства Катерини Гандзюквирішив “плідно попрацювати” та провів нараду в облраді.

ІА "Вголос": НОВИНИ