Про це повідомляє прес-центр обласної прокуратури.

«Трьох злочинців затримано та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Одного із злочинців у зв'язку з переховуванням від органів досудового розслідування оголошено у розшук», – йдеться у повідомленні.

Їх дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або таке, що спричинило смерть потерпілого). Їм загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на десять років.

«Зазначається, що у липні 2017 року на ґрунті особистих неприязних стосунків, що виникли через розбіжності в політичних поглядах щодо соціально-економічного розвитку міста, учасники організованої групи заподіяли тілесні ушкодження депутатові Миргородської міської ради 7 скликання Олегу Супруненку, від яких він помер.

У вересні того ж року поліція у справі про загибель депутата Супруненка затримала трьох осіб. Була інформація, що за звинуваченням у вбивстві також затримано депутата Миргородської міської ради Хачатура Хачатряна.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ