Інцидент стався у селі Старий Косів вчора ввечері о 23:30.

Про це повідомила поліція Івано-Франківської області.

Відомо, що зловмисника вже затримали. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. 

За даними правоохоронців, до них надійшло повідомлення про те, що у селі Старий Косів загорівся житловий будинок. За вказаною адресою негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, оперативники, слідчо-оперативна група, рятувальники та експерти-криміналісти. Працівники ДСНС спільними зусиллями із поліцейськими та небайдужими громадянами погасили пожежу.

З'ясувалось, що загоряння сталося внаслідок того, що 25-річний чоловік, який проживав у будинку, розкидав у кімнатах пляшки із легкозаймистою речовиною. 

Так, напередодні між підозрюваним і його батьками виник конфлікт, у ході якого син схопив ніж і наніс колото-різані рани матері, а після цього вирішив спалити житло разом з батьками. Сусіди викликали поліцію та допомогли батькам вибратися з палаючого будинку, а до приїзду правоохоронців втихомирювали зловмисника. 

Внаслідок пожежі вогнем було знищено домоволодіння, а потерпілих батьків доставлено до медзакладу. У матері медики діагностували травми від ножових поранень, у батька – опіки тіла.

Під час сварки затриманий перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Відкрито кримінальне провадження. 25-річному затриманому вже повідомили про підозру. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ