На пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону виявили чотирьох осіб, які намагалися пройти через українсько-польський кордон.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України на сторінці в Facebook.

Прикордонники розповіли, що інформацію про переміщення людей через кордон вони отримали завчасно. Один із затриманих – українець, а інші троє осіб – громадяни Туреччини.

Слідство встановило, що кілька днів тому іноземці прилетіли в Україну на літаку легально. Наразі невідомі мотиви вчинку чоловіків.

Порушників доставили до підрозділу для встановлення обставин та складання адміністративно-процесуальних документів. Українця передали представникам Національної поліції, адже у його діях вбачають ознаки злочину.

Нагадаємо, працівники львівської митниці вилучили у пункті пропуску «Краківець-Корчова» дві колекції історично-культурних цінностей. Орієнтовна вартість майна – 500 тисяч гривень.

11 липня на українсько-польському кордоні затримали білоруса, який намагався виїхати з України на автомобілі "BMW X5". Під час огляду автомобіля виявили 590 пачок сигарет без акцизних марок.

ІА "Вголос": НОВИНИ