Тіло померлого вранці 26 жовтня біля огорожі одного із приватних будинків виявив його односельчанин, повідомляється на сайті поліції Рівненської області.

Правоохоронці під час поверхневого огляду тіла виявили тілесні ушкодження у вигляді ран, саден та синців обличчя.

Після проведення слідчих дій на місці події тіло доставили в морг для проведення судово-медичної експертизи.

"Відповідно до лікарського свідоцтва про смерть чоловік помер внаслідок гострого алкогольного отруєння", - сказано в повідомленні поліції.

Як з'ясувалося, загиблий проживав з батьками, старшим та молодшим братами. Він ніде не працював і систематично зловживав алкоголем.

Напередодні смерті його бачили у місцевому кафе, де він вживав спиртне разом з односельцями. Після цього він зміг пройти близько півкілометра від бару та впав біля огорожі будинку, внаслідок чого і отримав тілесні ушкодження. 

Зазначається також, що 29 жовтня загиблому мало виповнитися 33 роки.

Нагадаємо, за даними Держспоживслужби станом на 9:00 26 жовтня 2016 року кількість отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем становила - 143 випадки у семи областях (Харківська, Житомирська, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Запорізька та Миколаївська), з них завершились летально – 66.

7 жовтня головний позаштатний токсиколог Департаменту охорони здоров'я Запорізької облдержадміністрації Сергій Станевський повідомив, що у 34 людей, які отруїлися сурогатним алкоголем в області, було порушене згортання крові.

"Попередньо можна сказати, що це або харчовий спирт дуже низької якості, або технічний спирт. Однозначно це – нова суміш, яка негативно впливає на організм і викликає побічні ефекти у вигляді порушення зсідання крові", - заявив Станевський.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ