Учора,24 червня, близько 15:00 під час патрулювання на автодорозі «Борове-Рокитне-Вежиця», при в’їзді у село Блажове Рокитнівського району, у лісопосадці поліцейські помітили підозрілих осіб, які розпивали спиртні напої поблизу автомобіля «Volkswagen Passat», - пише radiotrek.rv.

Коли службовий автомобіль «УАЗ» почав рухатися у їхньому напрямку, чоловіки поспіхом сіли в авто і почали тікати. Численні законні вимоги поліцейських зупинитися водій ігнорував.

У цей час група реагування Рокитнівського відділу, яка несла службу неподалік, на авто «Renault Duster» із увімкненими проблисковими маячками перекрила виїзд утікачам, однак і це їх не зупинило.

Під час переслідування зловмисник допустив зіткнення зі службовим автомобілем «УАЗ», а під час руху заднім ходом - зіткнувся ще й з «Renault Duster».

Водієм-утікачем виявився 21-річний житель Старого Села, а пасажиром - його 20-річний односельчанин. Під час перевірки водія на стан алкогольного сп’яніння драгер показав 0,88 проміле.

За фактом опору правоохоронцям слідчі розпочали досудове розслідування. Також на водія склали відразу адміністративні протоколи.

ІА "Вголос": НОВИНИ