Моторошне вбивство сталося в селі Барда Пермського краю. Жінка зарізала 6-річну дочку та намагалася вчинити самогубство через мобілізацію чоловіка.

Про це повідомляє УНІАН.

Як йдеться у повідомленні, підозрювана посварилася з чоловіком, після чого зайшла в кімнату дочки 2016 року народження і завдала смертельного удару ножем в серце. Після цього жінка спробувала звести рахунки з життям.

Дитину врятувати не вдалося, а матір госпіталізували і прооперували. За даним фактом відкрито кримінальну справу.

Зазначається, що підозрювана жила з 29-річним чоловіком, який працював бурильником на нафтовій свердловині. Пара виховувала двох дітей.

Перед сваркою жінка випивала з чоловіком, після чого вони посварилися, тому що «вона не хотіла відпускати чоловіка», який «близько десяти років тому служив у розвідці».

Нагадаємо, 21 вересня президент рф  володимир путін оголосив у росії часткову мобілізацію. За словами міністра оборони сергія шойгу, москва готується призвати до 300 тисяч резервістів.

 Як писав «Вголос», на Харківщині поблизу Куп’янська бійці 92-ї бригади полонили першого частково мобілізованого бійця рф.

Також ми повідомляли, що російські війська закривають Маріуполь для виїзду жителів, щоб провести в місті примусову мобілізацію.

ІА "Вголос": НОВИНИ