Українські партизани заявили, що провели успішну операцію з ліквідації найманців приватної військової компанії «Вагнер» на території рф.

Про це заявили у партизанському русі АТЕШ, створеному українцями та кримськими татарами.

«17 лютого ми успішно провели операцію з ліквідації 19 т.зв. »добровольців« ПВК »Вагнер«. 19 осіб були задушені чадним газом в одному з наметів в одному з тренувальних таборів Ростовської області», - зазначено в офіційній заяві руху АТЕШ.

Партизани також розповіли про те, як командири ПВК «Вагнер» вчинили з тілами ліквідованих найманців. Там вирішили, що ці втрати необхідно приховати - і позбулися вбитих окупантів.

«Командування терористичної ПВК »Вагнер« нічого іншого не придумало, як викопати траншею і спалити тіла, бо в армії Росії втрат немає. Ну що ж, тепер немає 19 осіб і не буде ще більше. Ви можете скільки завгодно спростовувати цей факт, але 19 людей уже не повернути», - йдеться у повідомленні.

Як писав «Вголос», 19 лютого у Бердянську Запорізької області сталася масштабна пожежа на базі відпочинку «Райський куточок», де окупанти облаштували шпиталь.

ІА "Вголос": НОВИНИ