Заступник голови Ради Федерації РФ Дмитро Медведєв традиційною істерикою відреагував на візит президента США Джо Байдена в Київ.

У своєму Телеграм-каналі Медведєв заявив, що Байден нібито «присягався у вірності київським неонацистам», а також обіцяв зброю, від постачань якої «заробляють НАТОвські ВПК».

«Байден, попередньо отримавши гарантії безпеки, з'їздив нарешті до Києва. Обіцяв багато зброї та присягався у вірності неонацистському режиму до гробу. І звичайно, були взаємні заклинання про перемогу, яка прийде за наявності нових озброєнь та мужнього народу. І ось тут важливо зазначити, що зброю та гроші Захід справді постачає Києву цілком справно. У величезних кількостях, що дають змогу заробляти ВПК НАТОвських країн і »тирити« зброю для продажу терористам по всьому світу», - заявив опальний Медведєв.

Коментуючи візит Байдена, Медведєв згадав про дивну демографічну «статистику», про яку йому нібито нагадали «вихідці з українських територій». За його даними, з України нібито «виїхало загалом 15-20 млн осіб».

«Так що танки та снаряди важливі, звичайно. Але люди, безумовно, важливіші. І вони непідвладні ні старому з-за океану, ні банді наркоманів із Банкової. Їхній масовий від'їзд і є відповідь на запитання, за ким майбутнє», - заявив Медведєв.

Як писав «Вголос», на Тернопільщині перекинувся автобус із чотирма десятками пасажирів.

ІА "Вголос": НОВИНИ