За відповідну ухвалу проголосував 51 депутат, повідомляє кореспондент Вголосу.

Як йдеться в ухвалі, Програмою передбачена фінансова підтримка заходів для дітей та молоді Станиці Львів Пласту – НСОУ; виділення приміщень у мікрорайонах м. Львова, придатних для занять з дітьми, для розвитку мережі пластових домівок; сприяння у наданні приміщень загальноосвітніх шкіл міста (спортивних та актових залів) для проведення роботи з дітьми та організації заходів; висвітлення у засобах масової інформації подій Станиці Львів Пласту – НСОУ.

Фінансування програми здійснюється за рахунок видатків міського бюджету м. Львова, коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова та інших джерел фінансування, незаборонених законодавством України.

Розподіл коштів здійснюється згідно з такими статтями витрат:

- на проведення заходів молодіжної політики у сумі 450 000,00 грн;

- на придбання меблів для укомплектування пластових домівок у м. Львові у сумі 550 000,00 грн.

- на закупівлю туристично-спортивного інвентарю та матеріально-технічних засобів згідно з переліком, наведеним у таблиці 1, з метою використання для проведення пластових заходів у сумі 302 900,00 грн.

- видатки на ремонт приміщень та будівель, які задіяні для діяльності пластових куренів та гуртків та перебувають у власності територіальної громади м. Львова, у сумі 1 000 000,00 грн. за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.

ІА "Вголос": НОВИНИ