Чергову, локальну перемогу над ворогом здобула 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, яка зараз воює на східному напрямку. відзначились артилерійські підрозділи львівських десантників.

Про це повідомляє 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ у «Фейсбук».

Як йдеться у повідомленні, в районі містечка N., російські окупанти, спробували танками зайти у фланг нашим підрозділам та розвинути наступ. Проте цей план ворога був зірваний, завдяки чіткій, злагодженій, системній взаємодії розвідки і артилерії 80-тої бригади.

«Вчасно помітивши просування ворожих танків, розвідка передала коардинати їх місцезнаходження артилеристам, котрі, як в тирі, оперативно “накрили” ворожі “коробочки”з літерою Z на броні. І от результат: спалили МТЛБ, два танка сильно пошкодили ( фактично, знищіли.) Решта танкових екіпажів, в паніці відступили, відмовившись розвивати наступ», – написали військові.

Також бійці розповідають, що того ж дня  артилеристи-десантники, влучили у будинок, де перебував особовий склад загарбників та ліквідували близько 15 російських солдат.

Як писав «Вголос», Збройні сили України знищили особовий склад 15-ї окремої мотострілецької бригади 2-ї загальновійськової армії Центрального військового округу росії. Втрати російської мотострілецької бригади складають орієнтовно 800 загиблими та близько 400 пораненими.

Також ми інформували, що росіяни зазнали дуже тяжких втрат у Сєверодонецьку та околицях.

Читайте на сайті ІА «Вголос»:

Окупанти намагаються обійти позиції ЗСУ в районі Сєвєродонецька, - ISW

Чи говорив хтось з Гітлером: Дуда розкритикував Шольца та Макрона за розмови з путіним

Штати забезпечать Україну усім необхідним для перемоги, - Білий дім

ІА "Вголос": НОВИНИ