У Стрийському районі салися пожежі у двох будинках.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

«27 листопада о 12:19 до Служби порятунку »101" надійшло повідомлення про пожежу в сел. Верхнє Синьовидне на вул. Зарічній, 72 Стрийського району. Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку, – йдеться у повідомленні.

Складність пожежі полягала в тому, що коли рятувальники приїхали на місце події, вогонь вже поширився дерев’яними конструкціями будівлі, і дах був повністю охоплений вогнем. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщену господарську будівлю.

Дах будинку згорів повністю. Перекриття та речі домашнього вжитку теж постраждали від вогню. На щастя, вогонь не перекинувся на гараж та автівку в ньому. 

Цього ж дня о 21:55 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Протеси Стрийського району. Пожежа виникла в цегляному двоповерховому житловому будинку

«На момент прибуття рятувальників до місця виклику, увесь дах будинку був повністю охоплений вогнем.  Складність пожежі полягала в тому, що поблизу будинку не було вододжерела, а найближче розташоване на відстані близько 2 км, тому воду довелося довозити», – зазначили богнеборці.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дах, перекриття між горищем і другим поверхом,  пластикові вікна, також пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку.

ІА "Вголос": НОВИНИ