Два автомобілі, якими водії, громадяни України, перевозили іноземців, затримали військовослужбовці Львівського загону неподалік кордону з Польщею.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

Під час патрулювання наряд відділу  «Шегині» зупинив за кілька сотень метрів від кордону автомобіль служби таксі для перевірки.

«В авто знаходилося четверо іноземців. В ході бесіди пасажири, троє жінок та чоловік,  не могли чітко вказати мету та маршрут свого прямування. При собі подорожувальники мали документи громадян Туреччини, до того ж, з’ясувалося, що в Україну прибули встановленим порядком», – йдеться в повідомленні.

Також в іншому випадку прикордонний наряд від відділу «Сянки» на автодорозі «Львів – Ужгород» зупинив автомобіль, у якому окрім водія їхав громадянин Російської Федерації.

«Росіянин теж не міг пояснити куди він прямує. При цьому, аби уникнути відповідальності, водій, громадянин України, намагався підкупити прикордонників, запропонувавши неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів США», – зазначають прикордонники.

Від хабаря прикордонники відмовились та доправили затриманих до прикордонного підрозділу для складання відповідних документів та встановлення обставин правопорушення.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ