Правоохоронці Тернополя викрили шахрая, який ошукав пенсіонерку на понад 50 тисяч гривень. Також поліцейські встановили одного зі спільників зловмисника.

Про це повідомила поліція Тернопільщини.
 
Зазначається, що до поліції звернулася жителька Тернополя та повідомила, що їй зателефонувала начебто онука й сказала, що потрапила до лікарні і їй терміново необхідні гроші. Додзвонювачка попросила передати гроші знайомому.
 
За деякий час до потерпілої прийшов чоловік і вона віддала йому 41 тисячу гривень та 300 євро. Про те, що її ошукали жінка дізналася лише після того, як поспілкувалася з онукою.
 
Поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий житель Київської області.Вирішується питання про оголошення чоловікові підозри відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.
.
Слідчі дії тривають. Оперативники проводять заходи щодо встановлення повного кола осіб, які можуть бути причетні до вчинення даного злочину. Наразі відомо, що один з його спільників перебуває в місцях позбавлення волі.

ІА "Вголос": НОВИНИ