У Тернопільській області поліція затримала жителя Львівщини, який мав при собі наркотики.

Так, за даними правоохоронців, вони виявили та вилучили у 24-річного чоловіка пів кілограма амфетаміну, 150 штук МДМА, канабіс, гашиш та ПВП .

Відомо, що у середу, 27 жовтня, поліцейські побачили підозрілого молодика на вулиці Текстильній. Під час розмови з правоохоронцями він почав погрожувати поліцейським ножем та фізичною розправою. Його одразу затримали, а на місце пригоди викликали представників УБН й слідчо-оперативну групу. Зловмисник повідомив, що має при собі наркотичні речовини.  

З'ясувалось, що затриманий є мешканцем Львівської області. Чоловік уже кілька місяців працював складменом та закладчиком в інтернет-магазині з продажу наркотиків.  

«Він облаштовував наркотичні сховки в Тернопільській та Львівській областях. Їздив між регіонами на орендованому авто марки «Opel Astra». Розповсюдження наркотиків було основним джерелом доходів затриманого. За одну закладку отримував від 60-100 гривень, а за добу встигав сховати від 100 до 150 закладок», - повідомили у поліції.

Варто зазначити, що при собі львів'янин мав кілька закладок, частину яких встиг розкласти, а в авто оперативники виявили ще тисячу закладок.

Загальна сума вилученого складає близько 500 тисяч гривень.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Мешканцю Львівщини загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ