Сьогодні, 5 лютого, в окремих регіонах України зберігатиметься мінусова температура і навіть очкують опади. Проте вже від неділі, 6-го лютого, у більшості областей почнеться відлига.

Про це інформує Український гідрометеорологічний центр на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook

Як зауважують синоптики, загалом характер погоди в україні циклонічний. Себто хмарна, волога, а іноді 1 вітряна погода, проте все ж, без надто низьких температур. На вихідних саме такою буде погода у більшості українських регіонів, проте вже починає відчуватися істотний вплив південних циклонів. 
 
Синоптики прогнозують опади завтра у західних, північних та більшості центральних областей у вигляді невеликого снігу, який місцями в світлу пору доби поєднуватиметься з дощем. У неділю на Лівобережжі, вдень і на заході країни часом сніжитиме, вдень можливий сніг з дощем, на решті території без опадів.
 
На дорогах України, крім півдня, утримається ожеледиця 
Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с, у західних областях пориви 15-20 м/с
 
В неділю протягом дня відлига охопить всю територію країни, але ніч ще буде морозною у східних областях – вночі в Україні від 1° тепла до 5° морозу, на сході до 10° морозу, вдень в Україні 0-6° тепла.
 
Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", великий сніг змусив карпатських оленів зійти з верхогір’я вниз. Кілька десятків таких тварин помітили у Національному природному паркові «Сколівські Бескиди».
 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ