У с. Плав'є Сколівського району Львівської області добровольцю АТО Юрію Гейвичу сільська голова відмовляється виділяти земельну ділянку.

Про це пише "Високий замок".

Зазначається, що Юрій Гейвич пішов на війну добровольцем, там був пораненим, а коли повернувся почав вимагати виділити йому земельну ділянку. Чоловік з багатодітної родини, де живе 15 дітей, а тому він просив про землю, де б міг побудувати власний будинок.

Проте у сільській раді йому відмовляли кажучи, що вільних ділянок немає. Після того, як чоловік звернувся до районного керівництва, сільська голова погодилась дати йому землю біля кладовища.

Проте і за це наразі сільські депутати не проголосували за виділення землі ветерану АТО. Чоловік обурений діями місцевих чиновників.

«Ми думали вже погодити­ся на ті 10 соток, бо втомилися від усього того, — каже дружи­на воїна АТО Галина— Хоча ця місцевість горбиста, не надто придатна для будівництва житла. Там га­зова труба проходить. Поруч — цвинтар… 22 лютого наше пи­тання винесли на сесію, але забракло кворуму. Ми знову звернулися до голови сільра­ди, а вона у нервах кинула нам вбивчу фразу: «Я вас на ту війну не посилала…».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ