Чемпіонка Паралімпіади-2020 Мар'яна Шевчук потрапила у смертельну дорожньо-транспортну пригоду у Вінницькій області. Спортсменка вижила, проте двоє пасажирів, які були в салоні авто померли.

Як повідомила Нацполіція, аварія сталась в четвер, 9 червня, у Хмільницькому районі Вінницької області.

Відомо, що за кермом авто перебувала 26-річна Мар'яна Шевчук. Вона не впоралася з кермуванням і злетіла з траси у кювет та врізалася у дерево.

Від отриманих травм дві пасажирки померли у лікарні. Сестра спортсменки повідомила, що стан Мар'яни Шевчук стабільно тяжкий.

Що відомо про Мар'яну Шевчук

Вона стала чемпіонкою Паралімпіади 2020 року, яка проходила у Токіо. У 2021-му році на чемпіонаті світу в Тбілісі з пауерліфтингу вона встановила світовий рекорд (133,5 кг), яким підтвердила статус найсильнішої спортсменки у світі у ваговій категорії до 55 кілограмів. Два роки перед цим, вона виграла чемпіонат світу в Нурсултані, а за рік до того європейську першість в французькому місті Берк.

Вголос раніше писав, що нетверезий водій, мешканець Коломиї Івано-Франківської області, спричинив ДТП. внаслідок якої 21-річний львів'янин потрапив до лікарні.

ІА "Вголос": НОВИНИ