Сьогодні Львів попрощається з двома військовими, які загинули у боротьбі за Україну.

У Гарнізонному храмі об 11 годині розпочнеться чин похорону Антона Краєвського та Назарія Кравчука. На площі Ринок міська церемонія прощання відбудеться об 11:30. Поховають захисників на Личаківському кладовищі.

Антон Краєвський народився у Львові. Закінчив місцеву школу, а згодом професійно-технічне училище.

Ніс службу на посаді стрільця. Пізніше займався приватним підприємництвом у сфері перевезень. Був професійним водієм, ремонтував приймачі та захоплювався радіотехнікою. 

Чоловік не мав власної сім'ї, однак допомагав дітям-сиротам та опікувався ними.

Після початку повномасштабного вторгнення Антон став на захист Батьківщини. Пройшов навчання за кордоном та воював проти росіян на південному напрямку в складі 87-го окремого аеромобільного батальйону.

Загинув 16 жовтня у 54-річному віці. У військового залишився зведений брат. Вічна пам'ять Герою!

Назарій Кравчук львів'янин, навчався у школах № 99 та № 54. Закінчив Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг. 

Після навчання працював у «Профіцентр Квітка». Захоплювався автомобілями, займався образотворчим мистецтвом. Обожнював дітей, був справедливим та добросовісним.

Став на захист України після 24 лютого 2022 року. Воював на Луганщині та Харківщині в складі 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша.

Загинув 14 жовтня у 26-річному віці. У Назарія залишилися батьки, бабуся, брат та багато друзів. Вічна пам'ять Герою!

ІА "Вголос": НОВИНИ