На Закарпатті в одній сім'ї із трьох братів двоє віддали свої життя за Україну, а третього важко поранено.

Про це пише «OBOZREVATEL». 

Так, днями поховали бійця Олександра Щадея, який загинув під Бахмутом. А буквально півтора місяця тому попрощалися із його старшим братом Віталієм Щадеєм, який також загинув на фронті. Третій брат, Сергій, зараз у шпиталі.

Днями на Донеччині під Бахмутом загинув 45-річний Олександр Щадей. Він став другим сином у сім'ї, хто віддав своє життя за Україну.

На початку червня на фронті загинув його старший брат, 50-річний Віталій Щадей. А наймолодший брат, 33-річний Сергій зараз перебуває в одеському шпиталі. Він сильно поранений, у нього пошкоджене око, ймовірно, йому потрібна реабілітація за кордоном.

У селі розповідають, що всі три брати на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну пішли воювати. Віталій та Сергій записалися до Хустської тероборони, пізніше їх відправили на фронт.

А Олександр довгий час жив у іншій області та повернувся на Закарпаття вже на початку війни. Він також вирушив у військкомат і пішов воювати.

У старшого Віталія залишилися дружина, два сини, Олександр має сина від першого шлюбу. У молодшого Сергія немає своєї родини. 

Вічна пам’ять Героям! 

ІА "Вголос": НОВИНИ