Український телеведучий Карім Гуламов, який до війни працював на музичному телеканалі М1, загинув у боях проти російської армії.

Про це повідомив у фейсбуці канал М2.

Також на сторінці самого ведучого у соцмережі друзі та близькі залишили численні дописи про його загибель. Обставини того, що трапилося, наразі не повідомляються. 

У 2018-2021 роках Карім Гуламов був ведучим «Військового хіт-параду» на каналі М2, до цього служив в АТО. У 2022-му знову пішов на фронт. ЗМІ повідомляють, що 26 липня Гуламову мало виповнитися 35 років.

Друзі і товариші по службі висловлюють співчуття на його сторінці в Facebook. Вони кажуть, що Карім був дуже сильним, добрим і справедливим. 

«Тебе пам'ятатимуть як людину з великим серцем і широкою душею, як лицаря і супермена, що рятував Україну, як справжнього друга, який ніколи не залишить у біді. Дякую тобі за те, що твоя душа вибрала цю планету, країну і часи, в яких ти був і завжди будеш хоробрим героєм», - пишуть на його сторінці в соцмережі.

Відомо, що Карім Гуламов народився в Обухові, але останнім часом жив в Ірпені. З перших днів повномасштабної війни він вступив до лав ЗСУ, щоб захищати нашу країну від російських окупантів.

Як писав «Вголос», близько 03:00, 18 липня, Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу. Продовжуються обстріли населених пунктів області.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ