У Нововолинську під час пиятики чоловік вкоротив віку 64-річному місцевому жителю та завдав тяжких тілесних ушкоджень ще одному волинянину.

Про це власкору «Вголосу» повідомили у поліції області.

Повідомлення про інцидент до поліції надійшло від диспетчера швидкої допомоги. Під час виїзду на місце події поліцейські в будинку з ознаками насильницької смерті виявили тіло 64-річного жителя Нововолинська. Іншого потерпілого, 38-річного жителя міста, із проникаючим пораненням живота госпіталізували в лікарню.

Правоохоронці з’ясували, що під час пиятики в компанії чоловіків виникла сварка. Раніше судимий 27-річний місцевий житель вдарив ножем власника помешкання та ще одного гостя.Від отриманих травм господар помер на місці, другого потерпілого ушпиталили до відділення реанімації.

«Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство й умисне тяжке тілесне ушкодження, відповідно. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Після оголошення йому підозри слідчі клопотатимуть про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», — повідомив начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Досудові розслідування тривають, зловмисникові загрожує до 15 років позбавлення волі.

ІА "Вголос": НОВИНИ