Про це власкору «Вголосу» повідомили у міськраді.

Нагадаємо, що до кінця осені 2016 року «Аміла» обіцяла завершити ремонт Ковельської, але обіцянки не дотримала. Керівник «Аміли» Олена Демчук вибачилась перед громадою міста за неякісні роботи і зазначила, що були несправності, затримки з постачанням матеріалів, заважали погодні умови, зокрема, у жовтні та листопаді. Тепер фірма обіцяє ще до кінця березня поновити роботи на Ковельській. 

Розпочинатиме з ділянки, на якій зупинилась – із тієї, яка межує з залізничним переїздом у військових містечках. Другим обов’язковим до виконання пунктом Олена Демчук вважає повну заміну прокладеного в минулому році дорожнього покриття на відрізку від повороту на вулицю Шевченка до перехрестя вулиць Драгоманова – Цинкаловського. Візьметься «Аміла» і за так звані «кишені», робота на яких не завершена з осені.

Усі роботи пообіцяли завершити до 1 травня, і виконуватиме їх «Аміла» власним коштом. Олена Демчук повідомила, що за вже виконані роботи підприємство отримало лише близько 800 тисяч гривень, а це – 20% від зазначеної у договорі суми.

Як писав «Вголос», у Володимирі-Волинському вкрай незадоволені ремонтом вулиці Ковельської, яке проводить приватне підприємство «Аміла». Після танення снігу та дощів вулиця опинилася під водою.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ