Про це повідомляють Волинські новини.

Інцидент трапився 31 січня на маршруті Луцьк – Червоноград.

Інформацію розповів батько дівчини, який зазначив, що його донька їхала до бабусі, яка живе у с. Усичі Луцького району. «Оскільки квиток на автостанції до Усич не продають, вона взяла до Торчина. Дитина сіла в автобус, а водій взяв і вигнав її», – обурюється чоловік.

Батько поділився, що з таким ставленням його діти зустрічаються не вперше. Так, цієї зими його менших дітей (9 і 11 років) також ще на автостанції відмовилися перевозити по пільгових квитках – водій просто не впустив їх до автобуса.

У ПП «Транспаксервіс», яке обслуговує маршрут Луцьк – Червоноград, своєю чергою, зазначили, що водій не міг просто так вигнати пасажира.

Диспетчер підприємства пояснила, що, оскільки різницю вартості між пільговим і звичайним квитком перевізнику ніхто не компенсує, вони встановили ліміт на пільгові перевезення – три особи. Відповідне оголошення є в салоні автобуса.

«Першочергово ми перевозимо бійців АТО та членів сім'ї загиблого. Не може бути, щоб водій вигнав пасажира, напевно, він просто попросив доплатити за проїзд. Ми повинні розуміти, що держава не фінансує пільгові перевезення, а автостанція, продаючи квитки, зацікавлена в отриманні страхового збору, решта – це проблеми перевізника», – сказала диспетчер.

 

«Вголос» 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ