Поліцейські Володимир-Волинського відділу поліції викрили 31-річного місцевого жителя в скоєнні крадіжок елітних алкогольних напоїв із супермаркетів міста. Про це власкору "Вголосу" повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

До поліцейських звернулися представники двох супермаркетів міста зі заявами про те, що з торгових залів магазинів викрали алкогольні напої на суму понад 1 тис. грн. Оперативники місцевого відділу поліції встановили причетність до скоєння цих крадіжок 31-річного місцевого мешканця. Чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Слідчі розпочали карні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на термін до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін. Триває досудове розслідування.

Крім того, учора, 15 листопада, в райцентрі Любешів злодій викрав із місцевого супермаркету продукти харчування. Поліцейські встановили причетність до крадіжки 25-річного жителя цього ж району, викрадені товари вилучили. Вирішується питання про відкриття кримінально провадження.

ІА "Вголос": НОВИНИ